GANSKA STOLT

Justin skrev mitt födelsedatum på instagram på min födelsedag!^^


VÄRLDENS BÄSTA KUSINER


HÄRLIG DAG I SKOGEN

Idag har jag Fanny Linnéa mamma Moffa Mommo Jennie och casper vart i hannuka och grillat och haft det mysigt! Här kommer lite pictures!

 


PÅ VÄG TILL SKOGA

Vi har de bra här bak i bilen!;)


LONLEY I AM SO LONLEY

Har just sett på portkod 1321 eller vad det nu hette, liten och faten är på kalas och träning så jag är själv nu! Har börjar se på revenge också och det är faktiskt bra! Och nu sitter jag och kollar hockey!!


HÖÖÖÖSTLOV IS THE SHIT

Har just sett revenge och ätit lunch och nu ska vi nog rida så vi hörs senare!


FAILFAILFAILFAIL

Hahahahahahahaa fail! Märkte nyss att jag (i inlägget under) råkade skriva "godnatt allesammans ha en bra dag" men jag menade nog ha en bra sömn! Haha åååh jag orkar inte med mig själv hahahahaah!


DE ÄR GRYMT MED SÅNNA SOM NI

Ligger i sängen och väntar på att linko ska komma så vi ska kolla på nån serie! Tror det blir revenge (stavning) så god natt allesammans ha en bra dag!


SHUT UP I'M THE BOSS


ÄLSKAA LOV OCH MUSIK

vi har nyss vart och handlat på ica i ötå nu sitter jag och lyssnar på en sjungande fanny
som tränar på en cykel! haha ååh jag är såååå kär i musik vet ärligt inte vad jag skulle gjort
utan musiken puss!!!

MINDFUCK


RANDOM FRUKT INLÄGG

Igår fick vi smaka nån konstig frukt av Jennie, de smaka typ banan blandat med lime! De smakade väl sådär men och konsistensen va as obehaglig hahahaha typ som slime! Men de är ändå värt att smaka tycker jag!;)


WE LIKE ICECREAM


HÄRLIGT HÄRLIGT

Igår var som sagt jag fanny linnéa jonno mamma och lena och åkte skrillor på sjön! Så himla härligt! Haha linko åkte i med foten snacka om kallt!Vi hade tänkt fara på kvällen igen med fullmånen men
det vart så kallt så vi gör det nog ikväll istället!!:D vaknande 7 idag och va jätte pigg så vi steg upp halv 8 och sen vid 11 for vi och åkte skrillor igen och fotat lite crazy bilder här inne!


VI HAR 2 IDENTITETER


YOUNG AND WILD AND FREE

Haha jag och wille va ju först snyggast när vi små! GO GRÄSKLIPPARE!


NU ÄR VI ÅTERFÖRENADE

På fredag när vi kom fram till lule hade sofia o mamma och alla fixat jätte fint kalas till mig! Mycket gott och trevligt! Jag tänker senare berätta vad jag fick men inte nu för de hinner jag inte
Men de kommer snart! På lördagen åkte vi till soukis och nu är jag här! Med mina dina kusiner!


LIVET LEKER BRUDARNA STEKER


TROUBLE IS MY THING...

Gårdagen var undebar! Umgåtts med nära och kära och ätit mig fet på prinsesstårta! Fick även bodysplash och hudkräm från victoria secret av anna och dom som hon köpte i NEW YORK och dom luktar gudomligt!TACK! Och sen fick jag present kort på makeupstore av Nadja!!TACK du me!! Och nu är jag fjortis!:D haha vaknade med frukost på sängen och sång fick att par boots med nitar på av mommo o moffa!:D tack!Kvällen var undebar! Umgåtts med nära och kära och ätit mig fet på prinsesstårta! Fick även bodysplash och hudkräm från victoria secret av anna och dom som hon köpte i NEW YORK och dom luktar gudomligt!TACK! Och sen fick jag present kort på makeupstore av Nadja!!TACK du me!! Och nu är jag fjortis!:D haha vaknade med frukost på sängen och sång fick att par boots med nitar på av mommo o moffa!:D tack!


FJOOOOORTIS

Eftersom jag fyller år imon så ska jag ha kalas för familjen som eftersom jag åker upp imon! Anna henka maja hugo farmor och farfar mommo o moffa och Nadja och johannes blir vi på kalaset:) mamma och pappa träffar jag i lule imon på min riktiga födelsedag så har vi kalas där och efter det åker vi vidare till övertorneå!:D


DRAR TILL SKOLAN

Önska mig lycka till på proven!;ss


GODNATT

Är så otroligt glad över att ha så fina människor omkring mig!
 

SNART LOV KAN BEHÖVAS



Skolan gick väl bra, sov inte så bra inatt så var ganska trött men jag
Klarade det! När jag kom hem åt jag mat och sen satte jag mig och plugga
Direkt och pluggade ett tag sen la jag mig och sov 1 timme och skapade
Ny energi och satte mig sedan och plugga igen ;) haha roligt liv! Men
Vi har så himla mycket prov nu Jinnan lovet så då är de det som måstes!
Brukar säga såhär "jag orkar inte plugga, jag vill inte plugga, men jag måste 
Plugga" nu ska jag gå och duscha och sedan måla naglarna och stoppa ansiktsmask och titta på PLL. Man kan behöva pyssla om sig själv ibland!

SKYPE MED FANKO


DAG.5 EN BILD PÅ EN KLASSKOMPIS

Emsipemsi! Nog för att hon är mer än bara en klasskompis för mig men jag hittade ingen annan bild ;)


SÅ LESS PÅ SKOLAN

Har ätit nyss och ska plugga järnet nu! Har 3 prov i 
Veckan +läxor och jag är INTEINTEINTE taggad men men
På fredag blir det ju lov och jag fyller jag ju 14! :D

VAD SKULLE JAG GJORT UTAN DIG MAMMA?

 
Ska ta och sova nu, ringde och pratade med mamma nyss och fick rensa tankarna lite så nu känns det bättre. Träningen gick ganska bra, kände mig bara allmänt sur och irriterad på allt och alla och kände inte ens för att le men sånna dagar får man väl också ha eller hur?!;) 

ÄLSKA

ska byta om till träningen nu vi hörs ikv ;*

DAG.4 EN BILD SOM GÖR DIG GLAD

kanske för att jag står brevid 2 av dom viktigaste personerna i mitt liv. Man ser som mest utsidan, bilden 
när vi är fina och "duktiga" men man ser ändå vår insida, bilden bakom oss liksom, bakom vår
personlighet och hur vi faktist är, sådär flamsiga skrattiga och BÄST. Ja ni fattar kolla på bilden så
förstår ni nog bäst. Älskar er mina fina kusiner ni är bäst!♥ vi 3 föralltid!





DAG 3. EN BILD PÅ NÅGON DU SAKNAR

LINNÉA OCH FANNY T.EX!


DAG.2 EN BILD PÅ NÅGON ROLIG

Niyaaaat


MIN FINASTE GULLIGASTE POJKE

Still kidrauhl, allways kidrauhl.


GUD SOM HAVER BARNEN KÄR SE TILL DEM SOM LITEN ÄR

Klockan 10 for jag till kyrkan och var kyrkvärd på en gudstjänst tsm med Wilma, Johanna och Emma :) det var faktiskt ganska kul! Roligare än att bara sitta och lyssna iallafall! Om ni undrar så är det pga. konfan vi gör det :) senare ska jag nog dra till intersport och
checka lite saker! Ha en bra fortsättning!


BITCHKRAM

Var på bio igår med syskonen Rehn! Vi såg BITCHKRAM, helt klart värd att se! Vi var heeelt själva i hela stora salongen och de var as najs! Vi kunde sitta lite var stans och prata HÖGT när vi ville hahahaha det är så det ska va på bio! Efter bion for jag och pappa till Elin ink. familj och åt och hade trevligt!


DETTA FICK JAG MED MIG HEM FRÅN STAN

Mössa: MQ 149:- (jag hade rabatt så det blev endast 49:- för mig)
Pannband: Accent 79:-


LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG OOOOH

Good morning sunshines! Ätit frukost för ett tag sen och ska lite senare idag gå ner till stan med pappa och kolla lite saker och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Have a nice saturday!
Bju på en bild från igår!


CAN YOU TAKE ME TO THE WONDERLAND PLEASE?

Nu ska jag ta och dejta John Blund. Jag kan säga det att bland det mysigaste jag vet är att lägga sig i sängen på en kväll och bara fösa undan allt som hänt och ska hända och bara ligga och tänka och tänka och tänka... Kanske på han med stort H eller på det med stort D eller gud vet vad! I love it! Ärligt talat kan jag ibland längta till att få gå och lägga sig bara för att vara för sig själv med mina tankar ibland.. Haha att drömma älskar jag också, brukar längta till att gå få och sova bara för att jag vill drömma. Normal tjej här jao! Men alla har vi våra små smultronsaker! Godnatt dröm så sött!


THE ONLY WAY IS UP

Dagen har gått lite i kurvor, från att somna med en klump i magen igår till att vakna med en kram och frukost serverat till att komma till skolan får reda på hur de gick på spanska provet, vilket gick skit (fick seriöst typ F men shit happens) till att gå me de hela dagen till att bli glad när man får ta helg till att åka hem bli ledsen pga. En sak till att bli glad igen pga. Samma sak till att bli HYBER GLAAAAAAD NÄR MAJA BERÄTTAR ATT JAG KAN FÅ KÖPA EN JUSTIN BIEBER BILJETT AV HENNE!!! GAAAAH KAN MAN BLI GLADARE?!?!?!?! LOVE U MAJA!!!<3 ja ni hör ju, dagen har haft många upp och ner, var rädd där ett tag att förlora en väldigt betydelse full vän men nej together kan man göra allt<3 så nu ikv har vi ätit tacos varit på berghem hos gullungarna och kollat på xfactor med pappa och lite sånt mys!:) ska nog lägga mig snart, blir skönt och sova så vi hörs imon puss!


FÅ HÖST FINA LÄPPAR

på vintern/hösten blir jag alltid väldigt lätt torr om mina läppar, jag är nästan säker på att jag
inte är den enda så jag ellen vahlström hade tänk att ge er två tips för att få dom mjukaste,
lenasteoch kyss vänligaste läpparna i stan! ;)
jag menar, vem tackar nej till det liksom?!

tips 1: LÄPPGLANS/ PEELING

Det enda du behöver är olivolja och socker.


Ta ett tomt läppglansrör eller en liten burk eller något av liknande och skapa en blandning av 80socker och 20olivolja och blanda väl. Blandningen ska ha en pastaliknande konsistens,inte för flytande men inte alltför torr heller. Blandningen håller ganska så länge, så det är bara förvara den i badrummet med bland dina andra skönhetsprodukter sedan när den är klar.

För att sedan uppnå bästa effekt bör du innan du somnarborsta dina läppar med din tandborste i ca. 30 sekunder. Tänk dock på att inte gnugga inte för hårt, du vill ju inte att dina läpparska bli ännu torrare och förstörda. Det du gör är nämligen att du skrubbar bort döda hudceller.Men för att få bort allt så kan det ta allt ifrån en dag till en veckamen gnugga inte dina läppar torra för att försöka skynda på processen då är det bara du som förlorar på det i slut ändan. När du i varje fall sedan har borstat dina läppar, tillämpa blandningen på med fingret eller ifrån den tomma läppglans tubenVar då noga med att inte få den på huden då olivolja kan göra huden fet och göra så att du får finnar. Sov sedan med läppglanset så kommer du förhoppningsvis att vakna upp med mjukare läppar dagen efter. Upprepa sedan denna processdagligen.

När dina läppar sedan är så mjuka som du vill att de ska vara kan du börja använda vanligt läppglans igen men efter ett tag bör du upprepa olivolja och borsta processen.

jag hat själv prövat det och jag lovar, dom blir mjukare!

detta tips kommer från hannalicious.devote.se


tips 2: LÄPP PEELING


detta har jag ej prövat mig av själv men det funkar nog minst lika bra det här med!
de enda du behöver är

1. Brunt socker (ps. det går säkert lika bra med vanligt)


2. Honung.

3. Olivolja.

Rör sedan ihop allt ordentligt till en röra och lägg det i en burk till exempel. 

Ta lika mycket honung som olivolja och sedan lite lite mer brunsocker 
än det andra ingredienserna. Användningen av detta läppglans är den samma 
som det första tipset så byt endast läppglanset i texten om ni fattar ;)

detta tips kommer från google och MIG SJÄLV

 GOOD LUCK OCH HOPPAS DET FUNKAR! :D
skriv gärna en kommentar här nere om det funkar bra och om du kommer testa 
detta!


 

HEEEEEY SEXII LADIE WOOP WOOP WOOP WOOP WOOP

haha när jag såg på awkward förra veckan lyckades jag fånga en ytterst snygg stillbild!

skolan gick väl bra today! hade engelska prov både i förrgår och idag och ja de gick
väl hyfsat bra antar jag! har träning om en timme så det är very taggat! gaaah imon äre 
fredag!!!! love it♥

SAMMANFATTNING AV DAGARNA!

I helgen var jag på holmön med fotbollslaget från lördag till söndag, det var GRYMT kul och de hände en MASSA sakee!;D haha orkar inte ens berätta vad vi gjorde i detaljer för vi gjorde så himla mycket men de var iaf grymt! Sen igår drog jag till hissjö och då på kvällen for vi en massa till missionshuset och hade verrry nice! Vi va typ kring 12 pers eller nå sånt, vi fikade hade party körde mörker kurragömma osvosv! Sen åkte jag med 21.20 bussen och kom hem kring 22.00 typ:) he va najs!


I WANNNNNT


VADÅ EGGGGOPIX?!

Ja, jag har ett liv... *host*


SKOLAN TAR ENS FRITID

igår pluggade jag och pluggade och pluggade, vid 8:a fråga mamam om vi inte skulle baka
muffins och de kunde jag ju inte säga nej till så då gjorde vi de! mumms!
och idag har jag också för det mesta bara pluggat, väldigt mycket i skolan nu med prov
och sånt och då kommer bloggen lite i andra hand men de får ni ta tyvärr!
bild från gympan då jag var domare! (Y)



THIS WASN'T THE END IT WAS A START FOR SOMETHING NEW

nu ska jag berätta om förrförrförra helgen! vi hade ju som sagt innebandy cup, jag kunde inte spela
för jag var sjuk hela helgen ;( men de var roligt att kolla på iaf! vi mötte 99-lag och 2 98-lag och vi
vann mot 98:orna och förlora mot 99:orna ;) de roligaste var att de var 2 bra 98-lag så de va skoj!
'
på lördagen var jag på begravning.. den var väldigt fin men väldigt jobbig. Brast när man skulle
gå fram och lämna blommor och sånt, så hemskt att se hans närmaste också.. usch! 

du är en ängel nu och gud och dom andra änglarna kommer att ta hand om dej, det lovar jag.
Livet är inte rättvist så är det bara.
Du är inte borta, bara ett steg före, on the other side. 

~VILA I FRID FINA DU~

 



MUMS

Nu ska jag njuta av en pirog! Ni då, friska? Va äter ni? Fisk kanske?!


BTW

Är sjuk idag igen -.- var sängliggandes i fredags med ioförsig har jag vart sjuk i helgen också men de är så boooring!!! Undra va alla andra gör nu.......?


I HATE YOU FÖRSVINN UR MITT LIV

Hatar min dator så mycket, hatar hatar hatar hatar hatar hatar @@@@@@@ stängs av hela tiden, laggar fast och låter som en kossa som fått en nål i röven. ÅHHHHH HATA SKOLDATORENA DOM SUUUUUUUUUUGER ÅÅHHHHHHH!!!!!!!!


FÖRSTA KONFATRÄFFEN-CHECK

Idag har jag vart på min första konfaträff!:) de var väl skoj! Gudstjänsten var väl sådär måste jag väl säga haha nä men aa.. Vi var en vääldigt stor grupp men de blir nog bra ändå!:) ska plugga lite matte nu hejsvejs!


1.EN BILD PÅ NÅGON DU UMGÅS MYCKET MED


LESS PÅ SKOLAN


kom just från skolan, va typ ganska chill hade utskällningsamtal men de gick som bra 
ändå;) haha ikväll/idag måste jag plugga plugga! igår att vi prov idag hade prov, imorgon
har vi prov och på fredag har vi prov + en massa läxor D; gash! ska äta nu så vi ses!
orienterings provet gick toppen förresten! (Y)



KÖR PÅ EN SÅN ÄR HAR ÄNDÅ IBGET ANNAT ATT BLOGGA OM

Dag1: En bild på en person du umgås mycket med
Dag 2: En bild på någon rolig
Dag 3: En person du saknar
Dag 4: En bild som gör dig glad
Dag: 5 En bild på en klasskompis
Dag 6: En bild du alltid skrattar åt
Dag 7: En bild på en tid du saknar
Dag 8: En bild på något som jag är rädd för
Dag 9: En bild på din vardag
Dag 10: En bild från i somras
Dag 11: En bild på någon cool
Dag 12: En bild på dina närmsta
Dag 13: En bild på någon i din släkt
Dag 14: En bild på mig som liten
Dag 15: En bild på någon väldigt snäll person


ORIENTERINGS PROV NU

Wish us luck


WE MISS YOU AVALANNA MRS. BIEBER

Klockan 5 for jag med Wilma och hennes snälle fader to the skog and orienterade (stavning) eller han lärde oss hur man gjorde osv eftersom vi har PROV på de Imon och båda kände att i inte alls kunde de så nu känns de mycket mycket bättre! Tack Johan! Efter de for jag hem och såg Anna sitta vi bordet Gud va glad jag blev att se henne, hon som vart borta en hel vecka i Boston/New york! Efter att ha kramat henne for jag på träning, Gud så skönt att spela innebandy igen! Gör väldigt inte i ryggen men på fredag ska jag till en ostipat eller va de nu heter som typ "trollar" haha så får hoppas att de blir bättre! Nu ska jag sova puss o gonatt!


MAKEOVER

måndag idag och jag är hemma... Hmmh tänker ni nu, skolkar hon eller?! Då svarar jag NEJ för vi har studiedag:D så skönt! Tänkte egentligen dra ner på stan ev sväng men jag orkar inte ^^ ska istället fortsätta de sista på mitt rum! Som jag kanske inte berättat så håller jag på att göra en BIG makeover i mitt rum och självklart kommer resultatet visas här på bloggen!


RSS 2.0